Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Blogom:) 1.fejezet-5.fejezetig

  

~ Sziasztok! Ez a történet két barátnőről szól, akiknek teljesül az álma:) ( de majd Laura nővére is részt fog venni a történetben) Szval a három 15éves lány találkozik az 1D-vel és mindenféle kalamajkába keverednek. Sokat dolgoztam vele, de gondolom mások is akik ilyen történeteket írnak..De azért remélem, h tetszeni fog:D Nagyon megköszönném, ha komiznátok is, h milyen lett. (jöhet hideg, meleg) Lécci osszátok majd meg több helyen is. Előre is köszii! Jó olvasást!  

 

 

 

Szereplők:

Karla: 15 éves.  Laura legjobb barátnője.

Laura: 15 éves. Magyarországon él az anyukájával.

Dorina: 15 éves. Laura nővére. Ausztráliába költöztek az apukájával, mert a szüleik elváltak.

Nancy néni: Laura és Dorina nagynénje. Ő majd a történet során kapcsólodik be.

Harry, Liam, Niall, Louis, Zayn: One Direction tagokJ

Amanda és Nicole:  Mind a ketten utálják a két lányt, így mindig rosszat akarnak nekik.

 

 

 

1.fejezet

 

-        -  Laura! Laura! – ordít Karla. – Nézd miket szereztem! El sem fogod hinni! – beszél tovább.

-        -  Na miket? – kíváncsiskodik Laura.

-        -  2db repülőjegyet Londonba! – sikítozik hangosan.

-         - Úristen! De minek megyünk Londonba, ha nincsenek….

-         - Ha nincsenek  One Direction koncertjegyek?! De vannak! – folytatja Karla.

-         - Komolyan? – az öröm csak úgy üvöltözött belőlük. – Ezt el se hiszem, hogy végre kijutunk Londonba és még egy 1D koncertre is. Hogy szerezted?

-         - Az titok. De most inkább csomagolj, mert holnapután indulunk.

-        -  Holnapután? De még anyuval is beszélnem kell. – aggódik egy kicsit Laura.

-        -  Nyugi. Én már beszéltem vele. – nyugtatja meg Karla. – Ja, és úgy pakolj, hogy egész évben kint leszünk. – Karlának ki se kellett mondania, mert Laura már el is tűnt a bőröndjével.  

     Másnap a lányok elbúcsúztak a barátaiktól, osztálytársaiktól. Persze nem hagyhatták ki a dicsekedést sem. Mindenki körülöttük sürgött-forgott. Csak Amanda és Nicole nem. Azon agyaltak, hogy hogyan szivassák meg a két lányt, de nem jutottak semmire. Miután elbúcsúztak még bementek a Westendbe 1D-s cuccokat vásárolni. Ilyenkor általában mindig a Claire’s-be járnak. Már elég régóta ott voltak és Laura már eléggé unta az egészet.

-        -  Na jó, most már indulnunk kéne. Holnap korán kint kell lennünk a reptéren. – szólal meg Laura.

-         - Jó, jó. Csak még ezt megnézem. Odanézz ott egy olyan kulcstartó amit akartunk venni.

-        -  Hol? Gyorsan vegyél le kettőt! – kiált Laura. Megvették a kulcstartót mind a ketten és elindultak hazafelé. Míg hazafelé sétáltak arról beszéltek, hogyha meglátnak egy One Direction – ös boltot, egyből be kell menniük oda vásárolni.

-         - Már várom a holnapot. – mondja Laura.

-        -  Én is. Na jó, holnap talizunk. Szia! – köszön el Karla. Laura mire hazaért és belépett volna az ajtón hallja, hogy csörög a telefon. Anyukája felvette és mondta, hogy Karla az.

-         - Haló?

-         - Szia Laura! Én vagyok az Karla.

-         - Óh, szia! Mi az? Miért hívtál? Csak nincs valami gond? – kérdezi Laura.

-        -  Nem, nincs semmi. Csak szólni akartam, hogy hozd az összes posztert, hogy a ház ne legyen üres amíg ott lakunk.

-        -  Ház?!

-        -  Igen. Nem mondtam, hogy apukám bérelt nekünk egy házat?

-         - Hát nem igazán említetted meg. De majd holnap elmeséled, mert már nagyon fáradt vagyok. Megyek. Szia! – köszön el Laura és már le is tette a telefont.

 

 

 

 

 

2.fejezet

 

A lányok már kora reggel a reptéren voltak. Elbúcsúztak a szüleiktől és indultak is a repülő felé. Felszálltak a gépre, megkeresték a helyüket. Szerencsére egymás mellett ültek, így tudtak beszélgetni.

-         - Nézz oda! Gyorsan! – kiabál Laura.

-         - Hova?

-          -Oda! Az a srác olyan, mint…

-        -  Mint Zayn. Aszta! Te jó ég! – csodálkozik Karla. De sajnos az öröm elmúlt, mikor a fiú megfordult és kiderült, hogy ő még sem Zayn volt. Szomorkodva néznek egymásra. Nagyon unatkoztak az út közben. Még aludni sem tudtak, mert a mögöttük lévő két gyerek egyfolytában csinált valamit. Rugdosták a széküket hátulról, kiabáltak. Megérkeztek, leszálltak a gépről és egyből megrohamoztak egy taxit. Mikor megérkeztek a házhoz Laurának leesett az álla.

-         - Ez a ház gyönyörű. – álmélkodik. Biztosan nagyon drága volt ezt mind kifizetni. És bűntudatom van, hogy én nem fizettem ezekért semmit. Ezért, holnap elviszlek vásárolni. És én fizetek! – fejezi be.

-        -  Laura, nem engedem, hogy mindent kifizess.

-         - Nem érdekel, most én fizetek és punktum.

-         - Na jó, rendben. – egyezik bele végül Karla. – Na, gyere. Rendezkedjünk be. Gyorsan hozd a posztereket! Ha kész vagyunk, bulizunk egyet?

-          -Persze! Ahogy mi szoktuk! – röhög közben Laura.

-         - Na akkor zene be! – és ezzel a lendülettel Karla már kapcsolta is be. Hát persze, hogy One Direction - től az Up all night - ot tette be. Sokáig táncoltak, énekeltek. 

Mik     Mikor felébredtek  azt sem tudták, hogy hol vannak. Laura direkt főzött reggelit. Készülődtek  a lányok, mikor Laura rosszul érezte magát. Szólt Karlának, de ő csak annyit mondott, hogy majd a vásárlás eltereli a figyelmét. Elindultak a plázába. Ahogy beléptek a bevásárlóközpontba egyből megláttak egy 1D-s boltot. Nagyon sok jó cuccot találtak. Karla ahogy meglátta a pólókat odarohant és levett 2db-ot.

           - Várjál! Nem próbálod fel? – kérdezi Laura.

-         - Jól van, de csak, hogy ne aggódj. De akkor te is. Mit gondolsz a másikat kinek vettem le?! – válaszol Karla és kacag egyet.

-        -  Óh, köszi, hogy gondolsz rám is. – mindketten felpróbáltak egy csomó 1D-s ruhát, pólót és pulcsit. Nem mentek ki a boltból üres kézzel. Sokáig voltak abban a boltban, bár megértem őket, mert én is sok időt töltenék ott. Mikor éhesek voltak elindultak a kajáldák felé. Laura kezdett nagyon rosszul lenni és elsápadni. Nagyon sokan voltak a plázában, így meg lehet érteni, hogy miért lett újra rosszul.  Karla ülőhelyek után kutatott, de nem járt sikerrel. Hirtelen észrevettek egyet, de mielőtt odaértek volna Laura elájult és……

 

 

 

 

3.fejezet

 

Mielőtt odaértek volna Laura elájult és HARRY STYLES elkapta. Karla mikor meglátta, hogy ki kapta el Laurát, ott nyomban ő is majdnem elájult. Persze eléggé féltékeny is lett a barátnőjére.  Mikor Laura felébredt és meglátta, hogy  HARRY STYLES karjaiban van, majdnem újra elájult.

-         - Sziasztok! Jól vagy? – kérdezi Harry Laurától.

-         - Szia! Igen, persze. Kö – köszi. – kapkodja a levegőt Laura.

-        -  Gyertek. Leültök hozzánk? Hisz látom nincs helyetek, meg te is most ájultál el.

-         - Öhm. Oké. Gyere Karla. – Mikor odaértek az asztalhoz a lányok alig kaptak levegőt amikor meglátták a többieket is. Ott volt mindenki. Zayn, Niall, Liam és Louis is.

-        - Sziasztok! – köszön nekik a két lány.

-       -  Helló! – köszön Zayn.

-        -  Sziasztok! Harry kiket szedtél már fel megint? – kérdezi Louis nevetve.

-        - Hát lányok, ők a többiek. Gondolom tudjátok, hogy kik.

-        -  Igen, persze. – válaszol Laura. – Amúgy Laura vagyok, ő pedig itt a barátnőm Karla.

-         - Sziasztok! Jó étvágyat! – köszön Karla, de még mindig alig hiszi el ami történt. Laurának Harry tetszett, ahogy Karlának is. Nagyon jól összebarátkoztak. Oly annyira, hogy a másnap esti koncertjükre VIP jegyet kaptak. Liam mondta, hogy majd még ma estig eljutatja hozzájuk a jegyeket.  Hamar elment az idő. A lányok már menni készűltek, mikor Liam mondta, hogy ők is indulnak.

-         - Na jó, akkor mi most megyünk. Sziasztok! – köszön el a két lány.

-         - Jó akkor holnap! Sziasztok! – köszönnek el a fiúk Niall éppen állt fel az asztaltól mikor meglátta, hogy ahol Laura ült az alatt a szék alatt volt egy cetli.

-         - Nézzétek! Itt van a blokk a lányok házbérléséről. – mondja Niall.

-         - Remek, akkor tudjuk, hogy hova kell küldeni a VIP jegyeket. Na menjünk mi is. – szólal meg Liam.

-         - Oké. Már úgy is fáradtak vagyunk. – válaszol Louis. A fiúk mikor hazaértek egyből feladták a postán  a jegyeket a lányoknak. Közben a csajok éppen kaját főztek.

-         - Mi legyen a kaja? – kérdezi Laura. Mikor ketten vannak szinte mindig ő főz, csak amikor Karla is segít akkor nem.

-         - Előbb arra válaszolj, hogy  mi volt az az ájulás?! Direkt csináltad igaz? Biztos megláttad valahogy őket és amikor közelebb voltunk hozzájuk akkor direkt elájultál. – kérdezősködik Karla.

-        -  Mi?! Nem! Rosszul voltam. Miért vádolsz meg ezzel? Ha meg igenis direkt csináltam volna akkor inkább örülnöd kéne, mert így legalább összehaverkodtunk a fiúkkal. És amúgy nem. Nem direkt volt. Szóval ne vádaskodj! Hanem inkább örülj, hogy találkoztunk velük. – feleli dühösen Laura.

-         - Jól van. Igazad van. Bocsi. Csak tudod egy kicsit féltékeny voltam, hogy HARRY STYLES elkapott. És igen tényleg inkább örülnöm kéne. – mondja már a már lejjebb vett hangsúllyal.

-          -Semmi gond. Megértelek. Ha a te helyedben lennék én is ölni tudnék  féltékenységből.

-        -  Olyan mázlista vagy. – szólal meg egy kis idő múlva Karla.

-         - Miért is?

-         - Hát, hogy HARRY kapott el.

-         - Ja! Hát annyira nem, mert elájultam. Na jó egy kicsit tényleg mázlista vagyok. – vallja be végül Laura.    – Fáradt vagyok. Te nem? – kérdezi ásítozva.

-         - De most, hogy mondod. Egy kicsit elfáradtam a vásárlásban. Menjünk pihenjünk egy kicsit. Bementek a nappaliba egy filmet nézni, csak hogy elaludtak rajta.

 

Reggel lett. Laura arra ébredt, hogy kora reggel csöngetnek.

-         - Ki az? – kérdezi az ajtóban lévő személytől ásítozva. A postás volt és egy levelet adott oda Laurának. – Óh! Köszönöm. Viszlát! – és becsukta az ajtót. Mikor meglátta, hogy kitől kapták a levelet egyből sikítozni kezdett. – Karla ébredj fel! Nézd levelet kaptunk! – kiabál.

-        -  Mi? Kitől? Miért olyan fontos, h levelet kaptunk? – ásítozik Karla.

-         - A fiúktól. – kiabál tovább Laura.

-         - Tényleg?! Úristen! De honnan tudják, hogy hol lakunk? – kérdezi Karla.

-          -Nem tudom, gyere bontsuk ki és nézzük meg, hogy mit írtak. – szólal meg Laura.

-         - Oké.  – vágja rá Karla. A levélben ez állt

            " Sziasztok!

       Már nagyon várjuk, hogy este újra találkozzunk a két legnagyobb rajongónkkal. J Tegnap a elhagytátok a blokkot a házbérlésről, ezért elküldtük nektek.

                                                                                          Szeretettel: Liam, Lou, Zany, Harry 

                                                                                                                 és Niall.

U.I.:  Reméljük tetszeni fog az ajándék. Ja, és a VIP jegyek is ott vannak. "

 

 

4.fejezet

 

A lányok egy-egy csomag bon-bont kaptak. Nagyon örültek neki. Mikor Laura meglátta a jegyeket akkor tudta, hogy ez egy valóra vált álom. Lauráék egyből ahogy felkeltek készülődni kezdtek.

-          Siess! 18:00 – kor el kell indulnunk, hogy odaérjünk a stadionba. – mondja Laura.

-          Jó. Mindjárt kész vagyok.

-          Addig felhívom skypeon Dorinát. Megígértem neki, hogy ahogy megérkezünk Londonba, felhívom és elfelejtettem. Ez a minimum most.

-          Oké. De nehogy miattad késsünk majd el. – de Laura ezt már nem hallotta. Rohant fel a notebookjáért.

-          Szia tesó! Hogy vagy? Képzeld már megérkeztünk csak elfelejtettelek felhívni és nagyon sajnálom. Csak tudod olyan sok minden történt velünk ebben a két napban is. De most indulnunk kell. Majd holnap felhívlak ígérem. Szia! Nagyon szeretlek!

-          Szia! Oké. Akkor holnap. – válaszolt végre vissza Dorina. De ahogy kimondta Laura már le is tette.

-          Gyere  Karla! Indulnunk kell. – ordít Laura az ajtóból. A két lány nagyon csinosan felöltözött. Sietniük kellett, nehogy lekéssék a koncertet. 19:00 – ra odaértek a stadionhoz. A  fiúk éppen próbáltak. Karla és Laura mutatták a jegyeiket a biztonságiaknak, hogy engedjék be őket, de nem tették.

-          Elnézést! Ma reggel küldték nekünk a fiúk a két VIP jegyet. Szóval kérem legyenszíves minket beengedni. – próbál beszélni az őrrel Laura.

-          Kisasszonyok, sajnálom, de nem tehetem. Mi ezen a koncerten nem árultunk ilyen jegyeket.

-          De a barátnőmmel most reggel kaptuk a fiúktól. Nem hiszi el? – folytatja Laura.

-          Nem. Sajnálom, de bármit mondhatnak nem fogom önöket beengedni. – fejezi be az őr.

-          Nézd ott vannak a fiúk. Talán ha szólunk nekik akkor beengednek. – szól Laura Karlának.

-          Ne! Ne zavarjuk meg őket próba közben. Inkább üljünk le egy padra. Majd feltűnik nekik, hogy nem jöttünk el. Remélem.

-          Hát oké. Én is remélem. – a két lány szomorúan nézi, ahogy a többi rajongó sétál be  a színpadhoz.

-          Hé! A lányok nem jöttek? – kérdezi Louis.

-          Nem tudom. Biztosan csak késnek egy kicsit. – válaszol Liam.

-          De 8 perc és kezdünk. – szólal meg Harry.

-          Nézzétek ott vannak! De mit csinálnak ott? – ordít fel Niall.

-          Tényleg! Nem tudom. Menjünk oda és szóljunk nekik, hogy jöjjenek be. Hiszen mindjárt kezdünk. – mondja Harry. Odasétáltak a lányokhoz, akik még mindig búsan üldögéltek.

-          Sziasztok! Nem jöttök be? Mindjárt kezdünk. – szól oda Niall.

-          Helló! Mi bemennénk, csak sajnos nem engednek be. – szomorkodik Karla.

-          Várjatok egy kicsit. Elintézzük, hogy be gyertek. Látjátok ott azt az ajtót? – kérdezi Harry.

-          Igen. De az nem belülről nyílik? – tétlenkedik Laura. Nem sejtette, hogy mire akarnak kilyukadni.

-           Úgy van. Mi belülről kinyitjuk, hogy be tudjatok jönni.

-          Oké! De ugye ebből nem lesz baj? – aggódik Karla.

-          Nem nyugi. Na menjetek oda. – és Harry el is indult. A két lány odaért az ajtóhoz és várták, hogy a fiúk kinyissák. Pár perc múlva nyílt az ajtó.

-          Na gyertek gyorsan, mielőtt észrevesz titeket valaki. – mondta Niall. De késő volt, mert az őr látta, hogy a két lány beoson az ajtón. Persze nem látta, hogy Niall és Harry is ott van. Egyből futásba eredt. Lauráék futni kezdtek. De nem sikerült elmenekülniük az őr elől.

-          Mit kerestek itt? Mondtam, hogy nem jöhettek be jegy nélkül. – szólal meg az őr.

-          Velünk vannak. És van jegyük is. Méghozzá VIP. Szóval köszönjük, hogy végzi a dolgát, de most már visszamehet a bejárathoz. – védte meg a lányokat Harry.

-          Húúh! Köszi. – köszöni meg Laura.

-          Óh, igazán nincs mit. Na gyertek. Ne késsük le a koncertet. – a koncertet a fiúk sikeresen elkezdték. Nagyon jól érezték magukat a lányok. Főleg mikor a fiúk azt mondták:

-          Ezt a dalt két különleges lánynak küldjük, akiket tegnap ismertünk meg. Szóval lányok reméljük tetszeni fog. Ja, gyertek fel a színpadra!  – és a lányokra néztek. Laura és Karla nagyon elpirult. Szépen felsétáltak a színpadra a srácok mellé. Látták, hogy a többi rajongó milyen féltékeny rájuk.

 

 

 

Vége lett a koncertnek. A fiúk nagyon elfáradtak, de boldogan mentek oda Karláékhoz.

-          Na? Hogy tetszett a koncert? Jól éreztétek magatokat? – kérdezi Liam.

-          Igen! Nagyon jó volt. És köszönjük a dalt, meg hogy a színpadra mehetünk veletek. – köszöni meg Laura.

-          Óh, szívesen tettük. De most mennünk kell. Sajnáljuk, haza kell mennünk. Örülünk, hogy élveztétek. Sziasztok! – mondja Liam.

-          Sziasztok! – köszön el a két lány. Ők is elindultak hazafelé, de mielőtt beültek volna egy taxiba egy csomó rajongó nekik iramodott.

-          Lányok! Mit képzeltek, hogy ellopjátok előlem Liam – et?! Ha valamelyikőtök összejön vele én kinyírlak titeket! – fenyegetőzik egy lány.

-          Ja! Én is. Csak én akkor ha az én Harrymet lopjátok el! – üvölti egy másik.

-          Nyugi csajok! Nem lopjuk el őket előletek. Mivelhogy nem tárgyak. És különben is ők döntik el, hogy kivel járnak! – fejezi be Karla. Gyorsan, ahogy megláttak egy taxit egyből beültek és elhúztak onnan. Eléggé megijedtek mind a ketten.

    Későre járt mikor a lányok hazaértek. Nagyon fáradtak voltak, így gyorsan lezuhanyoztak és mentek is aludni.

 

 

 

Kora reggel Laura reggelit főzött. Mire Karla is felébredt addigra Laura Dorinával beszélt. Elmondott neki mindent. A találkozást, a koncertet és a dühös rajongókat is. Dorina szomorú volt, hogy nem lehet ott, mivel ő is imádja a One Directiont. Neki Zayn a kedvence.

-          Mesélj rólam Zayn – nek. – mondja boldogan Dorina. – Hozz össze vele. Légyszíves Laura. Ha már a testvéred vagyok. Na?

-          Hát nem is tudom. Oké! Rendben. Elintézem neked.

-          Óh, köszi! Imádlak. Ne, de most mennem kell. Anyuékkal megyünk várárolni. Szia! Majd még beszélünk.

-          Oké. Szia! Feltétlen. – köszön el Laura. Miután letette odament hozzá Karla.

-          Jó reggelt! Finom a reggeli.

-          Köszi! – mondja Laura és kimegy a kertbe.

-          Mi a baj Laura?

-          Semmi. Csak tudod annyira hihetetlen, hogy találkoztunk a One Directionnel.

-          Hát igen. Tényleg hihetetlen. – válaszol Karla. Délután találkoztak a fiúkkal. Elmentek a plázába. Sokat beszélgettek és nevettek.

-          És hány évesek vagytok? – kérdezi Harry.

-          Öhm…. 15. – válaszol elfordulva Laura.

-          15?!

-          Igen. Na Laura most jön az a rész, mikor már nem fognak velünk lógni a korunk miatt. – szomorkodik Karla.

-          Nem. Vagyis a kor nem számít. – vágja rá Niall.

-          Zayn mi van veled? Alig beszélsz. – szólal meg Karla.

-          Semmi. Csak egyszerűen nem bírlak titeket. – válaszolja a fiú.

-          Mi?! Miért?! Mi a baj? – kérdezi tétlenkedve Laura.

-          Azért, mert ti is olyanok vagytok mint a többi rajongók. Ti is csak azért lógtok velünk, mert híresek vagyunk. Aztán meg elmentek és elmondjátok mindenkinek. Magyarul KI-HASZ-NÁL-TOK! – mondja dühösen Zayn.

-          Ez nem igaz! Miért tennénk ilyet? – kérdezi a két lány.

-          Nem is tudom. Csak, mert minden rajongónk ilyen.

-          Figyelj ide! Mi nem vagyunk olyanok. De ha ezt nem fogadod el akkor nem kell! – vágja rá Laura és hátat fordít a fiúnak.

-          Légyszíves hagyjátok abba! – ordít fel végül Liam. – Ne csináljátok ezt! Zayn, ha nem tetszik valami vagy nem akarsz velünk lenni, akkor inkább menj haza és nyugodj le.

-          Nem! Majd mi megyünk. – szólal meg Laura. – Sziasztok! És bocsi mindenért.

-          Sziasztok! – köszönnek el a fiúk.

-          Mi volt ez Zayn?! – kérdezi Harry és Niall.

-          Az igazság. Úgy is ez lesz majd meglátjátok.

-          Jól van. Ha te mondod, de én nem akarok most még véget vetni ennek a barátságnak. Láttátok milyen boldogok, hogy velünk lehetnek.

-          Ja. Igen. Igazad van Liam. – vágja rá Niall. – Na jó. Szerintem menjünk haza.

 

 

 

Este lett. A lányok éppen vacsoráztak, mikor hangos zenére lettek figyelmesek. Elindultak megkeresni azt a házat, ahonnan a zene szólt. Odaértek és becsöngettek. Mikor kinyitották az ajtót, nagyot néztek.

-          Louis. Te mit keresel itt? – kérdezi Laura.

-          Itt lakunk. – válaszol.

-          Ki az Lou? Ki van itt? A pizza futár? – kérdezi Niall, mivel már nagyon éhes volt.

-          Nem. Laura és Karla van itt.

-          Mi?! Hogy?! – kérdezi Zayn.

-          Úgy, hogy  pár házzal arrébb lakunk és idegesített a hangos zene. Ezért gondoltuk átjövünk szólni, hogy halkítsátok le. De, mivel hogy a barátod nyitott ajtót….

-          Jó! Nem kell tovább magyarázkodni. – vágja rá Zayn. A fiúk bocsánatot kértek a lányoktól és lehalkították a zenét (egy kicsit xD).

-          Hallod de gondoltad volna, hogy pár háztömbnyire laknak tőlünk? – kérdezi Karla.

-          Nem. De azt sem képzeltem volna, hogy Zayn ennyire furi.

-          Ja. Azt mondjuk én sem. Mondjuk amúgy azt hittem, hogy behívnak bulizni, de a mai „veszekedés” miatt már nem is mentem volna be.

-          Én se. Na jó inkább aludjunk. Jó éjt.

-          Jó éjt. – mondja Karla. 5perc se telt el és a két lány már húzta a lóbőrt.

Másnap reggel csöngettek. Laura egy szál hálóingbe rohan az ajtóhoz. Mire kinyitotta az ajtót és rájött, hogy a fiúk látják őt hálóingbe teljesen elpirult. Hirtelen Karla is megjelent hálóingben. (Persze mi másban jelenhetett volna meg.)

-          Ki az Lala? – kérdezi.

-          Öhm. A One Direction fiúk.

-          MI?! Úristen. Akkor gyorsan felöltözök. – mondja Karla és azzal a lendülettel már el is tűnt.

-          Lala?! – kérdezi Harry.

-          Igen. Így szoktak becézni. Néha.

-          Ja, értem Lala. – mondja Harry mosollyal az arcán. Laura behívta a fiúkat és leültette őket a nappaliban. Észrevette, hogy Zayn nincs velük.

-          Zayn hol van? Várjatok! Kitalálom. Nem akart jönni? Igaz?

-          Igen. Pontosan ahogy mondod. – vágta rá Louis.

-          Na mindjárt jövök. Csak felöltözök. – mondta és felrohant a lépcsőn.

 

 5.fejezet

 

Mikor mind a ketten felöltöztek, gyorsan visszamentek a fiúkhoz. Laura egyszer csak szóbahozta a tegnapi veszekedést.

-        -  Srácok? Mi volt tegnap az amit Zayn mondott? Ti is így gondoljátok? Mert ha igen, akkor miért kezdtetek velünk beszélgetni, barátkozni?

-         - Hát. Igen. Félig igaz is meg nem is. – válaszolja Liam.

-       -   Tudjátok, mikor Lala elájultál és elkaptalak, valahogy mást láttam meg benned. Nem egy sikítozó rajongót, hanem egy lányt, aki igaz rajongó de más mint a többiek. Értitek? – folytatja Harry.

-         - Ja, igen. Értjük. – mondja egyszerre a két lány.

-         - Köszi, hogy elmondtátok. Csak még mindig nem hiszem el, hogy egy világhírű banda leállt két olyan lánnyal beszélgetni, mint mi.

-         - Hát igen. Mi lehet, hogy „világhírűek” vagyunk, ahogy ti mondtátok, – mosolyodik el Liam – de mi is ugyanúgy emberek vagyunk és gondoljatok bele, mi régen olyanok voltunk, mint ti. Átlagos tinik. De visszatérve, attól még, hogy híresek vagyunk meg van a jogunk, hogy azzal barátkozunk, beszélgetünk akikkel csak akarunk.

-         - Óh, mindent értek. Olyan bölcs vagy Liam. Úristen! Ezt most hangosan mondtam ugye?! Áááá! Bocsi. – beszél Karla, elpirulva.  Liam is elpirult egy percre, de utána újra komoly arcot vágott. Sokáig beszélgettek.

-         - Megyek főzök egy kis vacsorát. – szólalt meg Laura.

-        -  Oké! Segítek. – vágta rá Harry, mert már unta a beszélgetéseket. – Laura, te tudsz főzni? – kérdezi Harry beérve a konyhába.

-         - Igen. Megtanultam. Tudod… áh inkább nem untatlak ezzel.

-         - De mondd nyugodtan. Engem érdekel.

-         - Tényleg? Mert általában amiket én mesélek azt nem hallgatja meg senki csak Karla meg Dorina.

-         - Dorina? Ja, a testvéred igaz?

-         - Igen, de honnan tudod?

-          -Meghallottam amikor Karlával róla beszéltetek. Már nem mintha hallgatóztam volna. – mosolyodik el Harry. – De mesélj csak. Hogy tanultál meg főzni?

-         - Hát a szüleim szinte sosincsenek otthon, ezért valakinek kaját kellett csinálnia otthonra. Ennyi, így tanultam meg.

-          -Hányan vagytok testvérek? Mesélj egy kicsit a családodról.

-          -Oké! Ha téged nem untatlak.

-        - Nem, szeretnélek jobban megismerni. – mikor ezt Harry kimondta mind ketten elpirultak.

-         - Az úgy van, hogy van egy nővérem aki 2 hónappal idősebb nálam. A szüleim elváltak mikor 7 éves voltam. Most van egy öcsém, mert anya hozzáment egy férfihez, aki….hagyjuk.

-         - Ne! Mondd el. Persze ha akarod, de én kíváncsi vagyok.

-         - Hát oké. Akihez hozzáment férfi, mindig megver. És anyu sosem hisz nekem. Ezért utálok sokat otthon lenni, főleg ha otthon vannak anyuék. Most nagyon furcsáltam, hogy eljöhettem Londonba. Nem kell ott lennem velük. – ahogy végig mondta Lala, egyből sírva fakadt. Bár meg is értem, milyen rossz lehet neki.

-         - Jaj,  Lala. Nagyon sajnálom, hogy ennyire erőltettem, hogy elmond. Tényleg sajnálom. – kér bocsánatot a fiú. Látta milyen rosszul esett a lánynak ezt kimondania.

-          -Semmi baj. Te vagy az első akinek ezt elmondtam.

-         - Úgy érted, hogy még Karla sem tud róla?

-          -Igen úgy.

-        -  Gyere ide! – szólalt meg Harry mikor látta, hogy mennyire szomorú a lány. Megölelte, szorosan átkarolta. Pár percnyi volt az az ölelés, de olyan volt mintha 100évig is tartott volna.