Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


*Ke* sztorik

 *KE* Liam: Énekelni és híressé válni volt az egyetlen valóra vált álmom amíg.. Te: Amíg? Liam: Amíg meg nem ismertelek*megcsókol*Interjú közben...

 *KE* Megharapod az ajkadat. Lou: Csináld még egyszer! Ez szexis volt! Te: Mit csináljak?? Lou: Felejtsd el majd én.*megcsókol és megharapja*

 *KE* (jársz Harryvel)
Harry: És azért szeretem a zenét mert...
Liam: *közbevág* inkább azt mond el hogy (neved)et miért szereted ! 

Harry: Kuss már, még nem publikus hogy járunk

 *KE* Jársz Louval aki eléggé féltékeny típus.
Lou: ...és szinte el sem hiszem hogy hogy lehet ennyire szexi!!
Liam: Ja, (neved) elég dögös.
Lou: 
Ezt ki ne mond még egyszer!

 *KE* Harry: Hol vannak az ajkaid? Te: Az arcomon?! Harry: Nem. Mert az én ajkaimon. *megcsókol*

 *KE* Liam: Nem fáradtál már el? Te:Miben? Liam: Abban hogy egész nap a fejemben jársz.

 *KE* Zayn: Te nem vagy szép. Te: Micsoda ? :( Zayn: Te gyönyörű vagy!

 *KE* Harry: Mosolyogj! Te: Miért? Harry: Csak úgy. *mosolyogsz és ő is elkezd mosolyogni* Harry: Imádom a mosolyod. Én is mosolygok tőle.

 *KE* Liam: Mi a twitter neved? Te: *leírod neki* de miért kell az neked? Liam: Mert anyukám azt mondta hogy kövessem az álmomat!

 *KE* Találkozol Louisval. Te: Te vagy a hátterem a telómon! Louis: Furcsa...*előveszi a telefonját és mutatja neked* mert nekem meg te vagy!

 *KE* Harry: Ígérd meg! Te: Mit? Harry: Azt hogyha elesek, elkapsz. Te: Megígérem! Harry: Jól van akkor kapj el mert beléd estem!!!

 *KE* Zayn felhív a turnéról hajnali 4kor(de nálad este 7 volt) Te: Nem vagy fáradt? Zayn:Dehogyis!Sosem vagyok fáradt ha hallhatom a hangod!

 *KE* Harry: Az mit jelent hogy 8+1? Te: 9?! Harry: Nem. 8 betű és egy jelentés. Te: Mi?? Harry: SZ-E-R-E-T-L-E-K !

 *KE* Te: Egyszer volt, hol nem volt.... Zayn: Volt egyszer egy gyönyörű lány aki ellopta a szívemet... Te: Ki volt az? Zayn:*mosolyogva* TE!

 *KE* Lou: Az anyukám mindig azt tanította hogy senki sem tökéletes de most már tudom hogy hazudott. Te:Miért? Lou: Mert megismertelek téged.

 *KE* Te: Hé Niall! Mikor lesz már végre barátnőd? Niall: Hát az attól függ.... Te: Mitől? Niall: Hogy te igent mondasz-e....

 *KE* Te: Harry! Mostantól fogva a fiúm vagy! Harry:

 *KE* Directionator: A One Directionnek nincsenek rajongói! Te: Egyetértek! Mert mi nem 'rajongók' vagyunk, hanem Directionerek!!!! 

*KE* A fiúk rávesznek hogy menj velük a turnéra mert a fiúd, Harry nem akar egyedül hagyni.

 *KE* Liam eléd tart egy tükröt. Te: Te meg mit csinálsz?? Liam: Megmutatom neked azt a lányt akibe be

*KE* Niall nem jár már Nando's-ba mert jobban szereti a te főztöd.

 *KE* Amíg aludtál, Harry tele írta a kezed a nevével. Te: MIT CSINÁLTÁL?? Harry: Most már mindenki tudja hogy az enyém vagy! *mosolyog*

 *KE* Louis felhívja az iskoládat (mint az apukád) hogy beteg vagy, úgyhogy haza kell jönnöd. Az egész napot vele töltöd.

 *KE* Harry: Szerelmes vagyok. Te: Mondd el a lánynak! Harry: Már elmondtam. Te: És mit mondott? Harry: Azt hogy 'Mondd el a lánynak!'.

 *KE* Küldesz egy levelet a 1Dnek és leírod mennyire szereted őket. Egy hónap múlva jön a válasz hogy MOST AZONNAL találkozni akarnak veled!

 *KE* Hogy közölné hogy te és ő jártok... Louis:Sétánál egy paparazzi kérdezné hogy 'ti ketten jártok?' és ő átkarolna és büszkén helyeselné.

 *KE* Hogy közölné hogy te és ő jártok... Zayn: Kirakna egy képet rólad és róla és írná hogy 'Ő itt a barátnőm és annyira csodálatos!!'

 *KE* Hogy közölné hogy te és ő jártok... Niall: Valaki írna neki hogy '@NiallOfficial    @_____ a barátnőd?' és ő csak válaszolna egy igennel.

 *KE* Hogy közölné hogy te és ő jártok... Liam: Twit cam közben odavinne a kamera elé és mondaná 'Ő itt a barátnőm srácok, Ő (neved)'

 *KE* Hogy közölné hogy te és ő jártok... Harry: Egy riport közben megemlítenek téged és mondja 'Igen ő a barátnőm. Halálosan szeretem.'

*KE* *Jársz Harryvel* Lou:(Neved)engem jobban szeret nálad! Harry:Tényleg? Te:* ironikusan*Igen. Harry: HÉ Te: Vicceltem! Tudod hogy szeretlek ! *odarohansz hozzá és az ölébe ülsz* Harry: JUHÉ ! Féltékeny Louis:Ő AZ ENYÉM TE MAJOM!!

 *KE* Amikor megemlítenek téged egy interjúban Harry reakciója*KE* Zayn: Van valami nagyon gyönyörű a szemedben... Te: *elpirulsz* Igen? Mi? Zayn: A tükörképem.

 *KE* Lou ágyában vagytok és megcsikiz téged és sikítasz. Harry:*a szobán kívűlről*Nem akarom tudni hogy mit csináltok de csak biztonságosan!

*KE* Harryvel randitok lesz és épp csinálod a hajadat. Harry: Basszus te túl szexi vagy... úgy értem gyönyörű! *elpirul*

 *KE* Niall: Te vagy a legjobb barátom, elmondhatok neked egy titkot? Te: Perzse. Niall: Szerelmes vagyok a legjobb barátomba, elmondjam neki?

 *KE* Te: Aláírnád ez nekem? Liam: Persze. Te: Köszi. Liam: Az nem egy.... Te: Házassági szerződés. Liam: De... Te: TÚL KÉSŐ!!! *muhaha*

 *KE* Te: Mennyi az idő? Harry: Idő arra hogy megcsókolj! *vicsorog és megcsókolod* *2 perccel később* Harry: Azthiszem megint eljött az idő!

 *KE* Niall: Gyönyörű vagy! Harry: Ki? Én? Niall: Nem, hanem ő ! Harry: Ki?? Niall: Aki éppen ezt olvassa!

 *KE* Louis: Tudsz spanyolul? Te: Hát egy kicsit... Louis: Akkor mit jelent az hogy 'Te Amo'? Te: Szeretlek. Louis: Én is téged ! *kacsint*

 *KE* Elmész egy dedikálásra és kérsz egy közös képet Niallel. Másnap reggel az a kép lesz Niall profilképe a Twitteren.

 *KE* Zayn: Mi a legnagyobb álmod? Te: Tudni hogy valaki szerelmes belém. Zayn: Hát...akkor ezt kipipálhatod! *megcsókol*

*KE* Harry:Ma láttam a barátnőmet. Niall:A barátnődet? Harry: Igen,(neved)-et. Liam: Ő nem a barátnőd. Harry: De igen csak még nem tud róla!

 *KE* Niall: RAWR! Te: Ez mit jelent? Niall: Azt hogy 'szeretlek' csak dinó nyelven. *rádkacsint*

 *KE* Louis: Szólíthatlak úgy hogy Google? Te: Ömm... miért? Louis: Mert te vagy minden amit kerestem!

 *KE* Zayn: Tudod, minden szerelmi történet gyönyörű, de a miénk a kedvencem!

 *KE* Te: Miért mosolyogsz folyamatosan ? Liam: Mert itt vagy nekem. *megcsókol*

*KE* Liam: Miért szereted (neved)et? Harry: Mert kedves,okos,szép... *2 óra múlva* Harry: ...aranyos,vicces Liam:Oké Harry elég lesz! Értem!

 *KE* Kapsz egy SMSt egy fiútól és Louis válaszol rá: 'Kopj le a csajomról mert ha nem, meggyűlik a bajod a répákkal és Kevinnel!!!

 '*KE* *Lou fogdossa Harry tincseit* Harry: Lou!Ne fogdosd a hajamat!! Te: Én megfoghatom? Harry: Persze szívem!Te bármit megtehetsz!*kacsint*

*KE* Niall: Koppkopp ki vagyok? Te: haha Niall Horan! Niall: Nem talált! A jövőbeli férjed!

*KE* Lou: Csókolj meg! Te: Mi? Lou: Hö? Te: Mit mondtál... Lou: Mit mondtam? Te: Azt hogy 'csókolj meg'. Lou: OK *megcsókol*

 *KE* Liam: Félek ezt kimondani de... egy nap már nem leszel a barátnőm. Te: *szomorúan* Mi?? Liam: Akkor már a feleségem leszel.

 *KE* Alszol Niall vállán. Liam: Szereted őt, ugye? *Niall megsimogatja a hajad* Niall: Ő az én mindenem. Persze hogy szeretem!