Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


*Ke* sztorik (saját)

                                                               tumblr_m17o6xmeba1rs4imfo2_250.gif

 

 

 

*KE* h a parkban sétáltok Louval, mert már egy ideje együtt vagytok. Lout megtámadják a rajongók és amíg fényképezkedik velük addig te leülsz egy padra. Melléd ül egy srác és elkezd neked udvarolni. Mikor Lou ezt meglátja odarohan,  maga elé húzza a fiút és a képébe ordítja h: Ő az enyém!!!! Vigyázz, h kinek udvarolsz!! - és azzal a lendülettel ahogy ezt kimondta megcsókolt. Eddig még így, h nem otthon vagytok sohasem csókolt meg. Csak most. A sajtó persze egyből lekapott titeket, így egy csomó újság címlapján szerepeltek miközben csókolóztok.  

 

*KE* h meglátod Harryt a mekiben.  Odamész hozzá autógrammot kérni.                                            

Te: Szia! Kaphatok egy autógrammot? Nagyon nagy rajongótok vagyok! Harry: Szia! Persze egy ilyen gyönyörű lánynak meg sem kéne kérdeznie. *elpirulsz* Te: Óh, köszi… - odanyújtja a lapot amit aláírt és megnézed. Egy telefonszám volt ráírva és még egy üzenet: ’ Egy csinos lány vagy, gyere a parkba fél 7re;)’ Gyorsan hazaszaladsz és készülődni kezdesz. Fél 6 körül felhívod azt a teló számot ami a lapra volt írva. Mikor hívod mindig kisípol. Furcsának tartottad, mert azt nem mondta, h hol találkozatok. De azért elindultál. Sétáltál a parkban, mikor megláttál egy fekete kabátos alakot az egyik padon. Odasétálsz hozzá, mert mindig is kíváncsi voltál. Te: Elnézést, mit csinál itt egyedül? Ismeretlen: Várok valakit akivel a mekiben találkoztam. – egyből rájössz, h Harry az. Te: Szia! Velem találkoztál a mekiben. – ő odafordul hozzád és meglátja, h tényleg te vagy az. Sokáig beszélgettek, megismeritek egymást. Hirtelen elkezd esni az eső, de nem tudtok sehová se befutni, ugyanis már este minden bolt be volt zárva. Így ketten álltatok az esőben és egymás szemébe néztek. Harry nem vár tovább és megragadja az alkalmat. Megcsókol. Pár percig tartott, de nektek olyan volt mintha 200 évig tartott volna. Harry: Holnap is találkozunk? Gyere el velünk a stúdióba. *rádkacsint és elmegy*.

 

*KE* * Harry turnézni megy a bandával. Éppen elköszön az anyukájától, mikor te átmész hozzájuk.

Anne: Szia kicsim! Vigyázz magadra! Jó turnézást! Szeretlek! *megpuszilja*

Harry: Anya! Ne puszilgass! Engem csak (neved) puszilgathat! *röhög miközben mondja és rádkacsint* te közben teljesen elpirulsz, hogy ilyet mondott neked az anyukája előtt.

 

*KE* One Direction Adventorous Adventures:

*Biiip-biiip* csörög Liam órája. Liam: Skacok, baj van! Niall, Harry: Mi az? Liam: (neved) bajban van! Zayn: Akkor mire várunk még? Gyorsan mentsük meg (neved)-t!! :D xD 

 

*KE*  h bemész egy ékszerboltba, és meglátsz egy nagyon szép szív alakú medált. Nagyon sokba kerül, így kimész és leülsz egy padra, h megszámold a pénzed. Rájössz, h bent hagytad a telefonodat a boltban. Visszamész érte és újra megcsodálod az ékszert. Egyszer csak megszólal a mögötted lévő srác.

Srác:  Elnézést, mennyibe kerül az a szív alakú medál?

Eladó:  50 000 Ft.

Srác:  Jó, rendben, akkor megveszem! –  azt gondolod magadban, h már biztos  nem kapod meg, mert ez volt  az utolsó darab. Szomorúan távozol a boltból, de hirtelen valaki megfogja a kezed hátulról. Megfordulsz és látod, h Zayn Malik, a medállal a kezében.  

Te: Szia! – köszönsz. Próbálsz higgadt maradni, de belül tombolsz.

Zayn: Szia! Hogy hívnak? Egy ilyen szép lánynak biztos szép neve van.

Te: (neved) – nak  hívnak.  Bocsi, de mennem kell, fontos dolgom van.

Zayn: Várj, előbb ezt had adjam oda neked. – szól utánad és a kezedbe adja a medált.

Te:  Nem fogadhatom el, biztos nagyon drága volt. És nem is ismerjük egymást.

Zayn: Nekem elég, ha a nevedet tudom. *megcsókol*  Egy hét után Zayn megkéri, h járjatok. Te persze azonnal igent mondasz. A következő  tv-s interjún Zayn elmondja,h együtt jártok és, h nagyon szeret. 

 

*KE* h Niallel elmentek vacsorázni. Egy gyönyörű helyre visz el. Spagettit rendeltek. Mikor kihozzák egy tányérból esztek, mert így romantikusabb. Hirtelen, mikor  nem figyeltetek ugyanannak  a tésztaszálnak a végét kapjátok be, és mikor mind a ketten a közepéhez értetek elcsattant egy csók.

Niall: Most két álmom is valóra vált.

Te: Igen? És mi az?

Niall: Megismertelek, és kipróbálhattam a világ legszebb lányával a Suzi és Tekergős csókot.  *elpirulsz, ő meg újra és újra megcsókol*

 

*KE*  h a legjobb barátnőddel az aqua parkban vagytok. Hirtelen megcsúszol, mert nagyon csúszós a padló. Mikor esel el elkap egy ismeretlen srác. Te: Kö-kö-köszi – pirulsz el. Ő: Igazán nincs mit. Máskor jobban vigyázz! – mosolyog rád. Mikor menne el egy cetlit ad oda neked. A lapon ez állt:

Mikor találkozunk újra? Jobban megszeretnélek ismerni. Amúgy Harry Styles vagyok. Itt a telefon számom bármikor hívhatsz. Remélem majd találkozunk. xoxo

Mikor elolvasod egyből elmondod a barátnődnek és felhívjátok Harryt. Megbeszéltek egy találkát és pár nap múlva megkérdezi, hogy járnál – e vele. Te persze egyből igent mondasz. Másnap egy interjúban Harry rólad mesél, hogy milyen egy csodálatos lány vagy.